yeay ! result teruk ! =.=

Aku bukan seronok wey bila dapat result teruk . gila sedih la . mcm korg la kn . syok kea dpt result teruk ? takk kan ? seronok jea tgk membe2 aku happy dapat keputusan cemerlang . aku ni ? herm , mmg teruk la jgk . aku rasa ni yg first time aku dpt seteruk ni . serious sebelum ni tak pena dpt :(
kwn2 aku yg mana dapat elok2 tu pakat dok tnya aku dpt 6be brapa . malu wey nak gitau . tadi bila kawan aku gitau aku dpt 6be ** , luluh hati aku . nak nangis apa mua ada . tapi tahan jea . aku nangis bukan sbb pa . sbb tak dpat tunaikan apa yg mak aku minta utk mid exam kali ni :'(

Ptg tadi lepas balik tusyen , mak aku tnya la dpt 6be berapa . so , aku terus terang jea lah . malas nk tipu2 lagi . nti kalau mak bapak kena pi sekolah , lagi teruk aku kena . lpas gitau jea , mcm2 la mak dok ceramah dlm keta tuh . smpai rumah , terus masukk bilik , nangis ! :'(
mak suka bandingkan aku dgn abg . tau la abg tu dh pndai , jgn dok hina sgt aku ni :'(

Result aku semua kurang memuaskan hati aku . kebanyakkan semua B ja . yg A pun just 3 subjek :( tu pun cukup2 mkn ja . hurm , tapi aku tetap brsyukur jgk . daripada tadak A lgsung kn ? :)

Okay la , aku nak out dh . Online kejap jea . sbb nak smbung nangis balik , haha . :P *tada keja
kay , bai :)



p/s: Asal kau lama dh tak msej ngn aku eh ? :(



thnks reading . ILY :)

1 comment:

noorfashadirah(◡‿◡✿) said...

Sabar yea sayang . Sume tuhh dugaan . Ade banyak mase lagi kan ? So , jangan sia-siakan mase yang ade . Tabahkan hati 'n' usaha ! Kalau ape2 tak paham , tanye je aku . Insya-ALLAH aku bolee tolong hang .